Pilates lessen bij Sportschool van de Berg volgen voor het sterker en soepeler maken van jouw lichaam

Pilates lessen bij Sportschool van de Berg voor het sterker en soepeler maken van jouw lichaamPilates lessen om je lichaam soepeler en sterker te maken? Sportschool van de Berg biedt de mogelijkheid om meerdere keren per week Pilates lessen te volgen. Onze sportschool in Amsterdam West geeft al vele jaren verschillende soorten groepslessen en biedt fitnessmogelijkheden. Alles voor een gezonde levensstijl. Pilates is een populaire sport voor degene die sterker wilt worden. Daarnaast werkt het ook nog eens ontspannend. In onze sportschool wordt dagelijks hard getraind aan body en mind. Benieuwd of deze manier van sporten iets voor jou is? Kom dan langs voor een gratis proefles. Sportschool van de Berg is een begrip in Amsterdam met leden zoals jij in alle leeftijdscategorieën. Wij heten u van harte welkom.

Pilates voor het trainen van je powerhouse

Pilates is een populaire sport en een manier van trainen van je powerhouse. Dit betekend dat je tijdens deze lessen voornamelijk je spieren in het bekkengebied aan het trainen bent. Deze spieren bieden ondersteuning aan de organen en ruggengraat. Het fijne aan deze sport is dat elke spier in je lichaam wordt gestretcht en getraind. Dit zorgt voor:

  • Sterke spieren
  • Mindere blessures
  • Soepeler lichaam
  • Rust

Pilates is dé optimale sport voor lichaam en geest. Op zoek naar een betere houding en innerlijke rust? Vraag nu een proefles aan via onze website.

Maak a.u.b. uw keuze: