Personal Training

Wat is een Personal Trainer?

Een Personal Trainer is ook voor bereikbaar. Voor jong of oud, man of vrouw, het kan allemaal. De kwaliteit van een Personal Trainer is dat hij/zij samen met jou individueel een plan opstelt. Gedurende het proces word je geholpen om de leerdoelen te bereiken. Zo zorgt de trainer ervoor dat je tips mee krijgt naar huis. Daarnaast wordt er gekeken naar je voeding en eetpatroon.

Waarom een Personal Trainer?

Het kunnen vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen weggelegd. Het is ook bewezen dat ruim 70% van de mensen niet genoeg beweegt. Niet wegens desinteresse, maar omdat men niet weet hoe. Het is dan ook belangrijk dat je support en extra steun ervaart. Indien je behoefte hebt aan een training buiten ons lesrooster en vele fitness begeleidingen dan kun je nog een personal trainer inhuren. Een personal trainer bij Sportschool Van de Berg zorgt voor het systematisch toepassen van belastingprikkels, die worden gegeven met de juiste frequentie, intensiteit en omvang. Zo bereik je sneller je gewenste resultaat.

Een Personal Trainer bij Sportschool van de Berg

Als personal trainer letten we op jouw fysieke gesteldheid, jouw vaardigheden, conditie, sportverleden, wat je leuk vindt en natuurlijk wat je wil bereiken met sporten. Daar stemmen we jouw trainingen op af. Tijdens de sessies combineren we conditietraining met krachttraining. Voor het bouwen van je conditie wisselen we af met boksen, hardlopen, roeien en fietsen. Net waar jij zin in hebt of wat bij jou past.

Wat kost een Personal trainer

1 trainingssessie    € 52.50

5 trainingssessie’s €250.00

10 trainingssessie’s €475.00

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Waldemar Noë on Blank Business Name
OP EN TOP

Dit is voor mij de ideale sportschool: een prettige sfeer, niet te druk, prima coaching en lekker in de buurt. Als thuiswerkende vijftiger was ik hier echt aan toe; ik voel me stukken beter sinds ik drie maanden geleden ben begonnen met Personal trainen onder begeleiding van Theo. Een aanrader voor iedereen die fit wil zijn en blijven!

Aanradder

Na vele jaren intensief triathlonnen besloot ik deze wintermaanden te benutten voor onder meer het verbeteren en versterken van mijn rompstabiliteit.Zo kwam ik min of meer toevallig bij Sportschool van de Berg terecht en na een intake-gesprek en test bij Theo als personal coach.Theo is deskundig, heeft een gestructureerd plan van aanpak, levert maatwerk en, belangrijk, let goed op een correcte uitvoering van de oefeningen. Het is verbluffend hoeveel ik in een aantal weken ben vooruitgegaan.Het is een nette, verzorgde sportschool met een prettige sfeer.Uiteraard kun je er naast personal coaching ook voor allerlei andere activiteiten terecht.Ik kan Sportschool van de Berg van harte aanbevelen.

by Arnout on Blank Business Name
Arnout

I have been training for about a year now at sportschool van de Berg.I do personal training with Theo and I cannot do without anymore!IT is a very clean and tigthy gym With a lot of professionalism, personal attention and eye for detail!!Theo is a true believer of the sport and had helped me in a lot of ways, not only in the gym but also in a lot of issues outside the gym to help me build a better and healthier future!Major thanx to the complete team of Sportschool van de Berg, i hope i can train and enjoy here as long as possible! 5 STARS FOR SURE *****