SPORTSCHOOL VAN DE BERG

Veel gehoorde reacties zijn “het is hier zo gezellig” of “de goede, persoonlijke begeleiding is uniek”. En dat is nu precies waar wij voor staan: verantwoord sporten onder begeleiding van één van onze bekwame instructeurs. Vanuit liefde, zorg en samenwerking werken wij in een relaxte sfeer samen met jou aan je doelstelling.

Hartelijk welkom bij Sportschool Van de Berg.

Theo en Diana Hagenaars

vandeberg

Wat vind je hier?

 • Groepslessen

  Je vind allerlei vormen van groepslessen  op ons rooster. 7 dagen per week, in de ochtend, de middag en de avond. Met of zonder choreografisch pasjes. Om je conditie te verbeteren,  je sterker te maken, je meer zelfvertrouwen te bieden. Om lekker uit je dak te gaan op leuke, dynamische muziek. Maar ook rustige lessen zonder muziek. Van jong tot oud, man of vrouw.…Noem maar op…bij Sportschool Van de Berg vind je het.

 • Fitness

  Samen met jou kijkt je instructeur waar je staat en wat je wilt bereiken. Je krijgt een programma dat leidt naar je gewenste resultaat en je instructeur begeleidt je hierin. Zo hou je je doel in zicht en blijft het trainen leuk! Informeer naar ons unieke begeleidingssysteem.

 • Personal Training

  De Personal Trainer bij Sportschool Van de Berg let  op jouw fysieke gesteldheid, jouw vaardigheden, conditie, sportverleden, wat je leuk vindt, wat je wilt bereiken en wat bij je past. Daar wordt jouw training op afgestemd. Dan blijft het niet altijd bij trainen op fitness toestellen…… Je Personal Trainer daagt je uit en let er op dat je alles goed uitvoert. Met als resultaat dat je meer rendement uit je training en oefeningen haalt.

 • Coaching

  Soms gaat het helemaal niet over trainen. Dan merk je dat je gewoon moeite hebt  om te komen, dat je allerlei excuses verzint met als resultaat dat je teleurgesteld bent in jezelf. Als je daaraan wilt werken, kun je samen met je coach aan het werk. Kijkend naar wat je tegenhoudt: of die excuses nou echt zijn, of gewoon smoezen. Van je coach krijg je middelen om die mechanismes om te buigen.