Fitness

Fitness is ideaal wanneer je individueel en in alle vrijheid je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren.

De fitnesszaal is volledig airconditioned, voorzien van goede apparatuur en losse gewichten. Je vind er altijd deskundige begeleiding. Je gezondheid is onze zorg, vandaar dat we met een korte test eerst kijken naar de begin situatie. Daaruit bepalen we gezamenlijk je doel en maken we afspraken hoe we je doel gaan bereiken. Juist de personal touch van de instructeurs staat garant voor een afwisselende training. Informeer naar de unieke begeleidingsstructuur waar je bij Sportschool Van de Berg van geniet.

De eerste (en enige) sportschool die het gelukt is om mij al een jaar lang 2x per week te laten sporten! Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid zijn geen loze woorden bij Sportschool Van de Berg. Word lid, ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt.
Hartelijke groet, Simina ”

“Ik vind het sporten bij Sportschool van de Berg erg prettig vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke begeleiding. Het systeem dat je elke paar weken een keer onder begeleiding traint en er schema’s met oefeningen speciaal op maat worden gemaakt, zorgt ervoor dat ik betere resultaten bereik. “
Groeten Karien

Wat wordt je keuze?

4 + 4 = ?