Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews

I have been training for about a year now at sportschool van de Berg.I do personal training with Theo and I cannot do without anymore!IT is a very clean and tigthy gym With a lot of professionalism, personal attention and eye for detail!!Theo is a true believer of the sport and had helped me in a lot of ways, not only in the gym but also in a lot of issues outside the gym to help me build a better and healthier future!Major thanx to the complete team of Sportschool van de Berg, i hope i can train and enjoy here as long as possible! 5 STARS FOR SURE *****

Personal Training

Na vele jaren intensief triathlonnen besloot ik deze wintermaanden te benutten voor onder meer het verbeteren en versterken van mijn rompstabiliteit.Zo kwam ik min of meer toevallig bij Sportschool van de Berg terecht en na een intake-gesprek en test bij Theo als personal coach.Theo is deskundig, heeft een gestructureerd plan van aanpak, levert maatwerk en, belangrijk, let goed op een correcte uitvoering van de oefeningen. Het is verbluffend hoeveel ik in een aantal weken ben vooruitgegaan.Het is een nette, verzorgde sportschool met een prettige sfeer.Uiteraard kun je er naast personal coaching ook voor allerlei andere activiteiten terecht.Ik kan Sportschool van de Berg van harte aanbevelen.

by Brigitte on Fitness Amsterdam West

Hele fijne sportschool. Heel verzorgd en schoon. Heel veel persoonlijke aandacht en een goede sfeer maakt dit echt een prettige sportschool. Het is een relatief kleine sportschool, wat ik juist fijn vind en waardoor het ook een stuk persoonlijker wordt. Begeleiding is super en motiverend!! Aanrader!!

by Holly Holsboer on Fitness Amsterdam West
Een dikke aanrader

Ben blij dat ik eindelijk een sportschool heb gevonden waar ik me thuis voel.Hele prettige relaxte sfeer met leuke mensen en vriendelijk personeel.Sinds ik de groepsles pilates volg heb ik een stuk minder last van mijn rug.Een dikke aanrader!!!

Succes

Mede door de ondersteuning van Sportschool van de berg ben ik 11 kilo afgevallen. Het calorieën schema dat Diana voor mij heeft gemaakt heeft en de wekelijkse weeg- en meet momenten waren een goede motivatie om het vol te houden. Voedingsadvies en een peptalk als het even minder ging, hoorden daar ook bij.Door de kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding voel ik mij bij deze Sportschool echt gezien.Gina

Allerbeste!

Het is klein vergeleken met sommige andere fitness scholen - maar het heeft me ZO veel meer gebracht dan al die anderen bij elkaar. Ik voel me fijn en thuis hier en ga oprecht met plezier naar lessen zoals Bodyshape en fiets erna weer stralend naar huis. Gegarandeerd zweten, uitgedaagd worden en tegelijkertijd zonder moeite er heen gaan door de enthousiaste variatie tijdens de lessen van Diana, Kim en Dilan. Binnenkort emigreren, ik ga dit ontzettend missen. Voor iedereen: aanrader!

by Robert Hopman on Fitness Amsterdam West
Sportschool van de Berg

Voor het eerst in lange tijd voel ik mij weer thuis in een sportschool. Na diverse grote sportscholen uitgeprobeerd te hebben ben ik bij sportschool van de Berg terecht gekomen.
Ik ben ontzettend blij met de goede persoonlijke begeleiding en de coaching om af te vallen.
Tevens is het een verademing om in een schone en nette omgeving te sporten, je kan zonder probleem op blote voeten lopen.
De inzet van Theo en Diana geeft een extra zetje in de rug om aan de slag te gaan en motiveert om je grenzen te verleggen.
Kortom; ik zou willen dat ik eerder bij Theo en Diana was gaan sporten.

by Sandrien on Fitness Amsterdam West

Ik ben erg blij met Sportschool van de Berg! De persoonlijke aandacht die je ontvangt heb ik nog niet eerder gezien bij andere sportscholen, erg bijzonder. Er hangt een ongedwongen sfeer en het personeel is vriendelijk en professioneel. Er wordt goed gekeken naar je fysieke kunnen en van daaruit wordt er een op maat gemaakt schema voor je opgesteld. Top!

by Richard Brand on Fitness Amsterdam West
Blij met resultaat

Toen ik in januari begon bij deze sportschool deed ik niet aan sporten en was ik ontevreden over mijn vetpercentage. Na een half jaar een paar groepslessen (Club Power) per week te hebben gevolgd is mijn vetpercentage gehalveerd. Daar ben ik super blij mee! Dankzij goede adviezen, een aangename sfeer in de sportschool en zo nu en dan een meting heb ik dit resultaat weten te bereiken. Fit en tevreden loop ik nu de deur uit. Aanrader!

by Simina Jonker on Fitness Amsterdam West
Ongeëvenaard!

Alweer drie jaar sport ik twee keer per week bij Sportschool van de Berg! Dit is voor mij heel bijzonder. Niet eerder is het een sportschool gelukt mij ook echt twee keer per week zo ver te krijgen dat ik kom sporten. En ik vind het nog leuk ook! De vise en de aanpak van Theo, Diana en de rest van het team zijn de reden waarom. Alleen al het feit dat je geen pasje krijgt, maar ervan uit wordt gegaan dat wanneer je zegt dat je twee keer komt, je ook twee komt en niet meer. En mocht je week minder komen, dan kun je dit de week erop of later weer inhalen. En dat allemaal op basis van goed vertrouwen! Dankzij Theo, Diana en de rest van het team heb ik inmiddels meerdere sportieve uitdagingen behaald, van het lopen tot de marathon, een mini-triatlon en de Nijmeegse Vierdaagse! Dat terwijl ik vroeger niet vooruit te branden was en nog steeds verre van enorm sportief ben.Sportschool Van de Berg weet wat haar leden beweegt en dat merk ik elke keer weer wanneer ik binnenloop!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»