Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
Leuke

Leuke "buurtsportschool" met een hoog 'no-nonsense' gehalte. Persoonlijke aandacht, laagdrempelig contact met zowel medewerkers als medesporters. Geschikt voor elk type sporter (dus zeker niet alleen afgetrainde types). Deskundig en vriendelijk personeel. Schoon en goede faciliteiten. Kortom: aanrader!

by kees rademaker on Fitness Amsterdam West
perfect

Na lang blessure leed en te veel kilo extra ben ik gaan sporten bij Sportschool van de berg, er is met hun een plan van aanpak opgesteld om kilo's kwijt te raken en mijn blessure zo goed mogelijk te verhelpen en spieren sterker te maken .Ze zijn zeer deskundig en zeker zo belangrijk erg vriendelijk en klant gericht.Ik ben zeer tevreden .

I have been training for about a year now at sportschool van de Berg.I do personal training with Theo and I cannot do without anymore!IT is a very clean and tigthy gym With a lot of professionalism, personal attention and eye for detail!!Theo is a true believer of the sport and had helped me in a lot of ways, not only in the gym but also in a lot of issues outside the gym to help me build a better and healthier future!Major thanx to the complete team of Sportschool van de Berg, i hope i can train and enjoy here as long as possible! 5 STARS FOR SURE *****

Personal Training

Na vele jaren intensief triathlonnen besloot ik deze wintermaanden te benutten voor onder meer het verbeteren en versterken van mijn rompstabiliteit.Zo kwam ik min of meer toevallig bij Sportschool van de Berg terecht en na een intake-gesprek en test bij Theo als personal coach.Theo is deskundig, heeft een gestructureerd plan van aanpak, levert maatwerk en, belangrijk, let goed op een correcte uitvoering van de oefeningen. Het is verbluffend hoeveel ik in een aantal weken ben vooruitgegaan.Het is een nette, verzorgde sportschool met een prettige sfeer.Uiteraard kun je er naast personal coaching ook voor allerlei andere activiteiten terecht.Ik kan Sportschool van de Berg van harte aanbevelen.

by Brigitte on Fitness Amsterdam West

Hele fijne sportschool. Heel verzorgd en schoon. Heel veel persoonlijke aandacht en een goede sfeer maakt dit echt een prettige sportschool. Het is een relatief kleine sportschool, wat ik juist fijn vind en waardoor het ook een stuk persoonlijker wordt. Begeleiding is super en motiverend!! Aanrader!!

by Holly Holsboer on Fitness Amsterdam West
Een dikke aanrader

Ben blij dat ik eindelijk een sportschool heb gevonden waar ik me thuis voel.Hele prettige relaxte sfeer met leuke mensen en vriendelijk personeel.Sinds ik de groepsles pilates volg heb ik een stuk minder last van mijn rug.Een dikke aanrader!!!

Succes

Mede door de ondersteuning van Sportschool van de berg ben ik 11 kilo afgevallen. Het calorieën schema dat Diana voor mij heeft gemaakt heeft en de wekelijkse weeg- en meet momenten waren een goede motivatie om het vol te houden. Voedingsadvies en een peptalk als het even minder ging, hoorden daar ook bij.Door de kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding voel ik mij bij deze Sportschool echt gezien.Gina

Allerbeste!

Het is klein vergeleken met sommige andere fitness scholen - maar het heeft me ZO veel meer gebracht dan al die anderen bij elkaar. Ik voel me fijn en thuis hier en ga oprecht met plezier naar lessen zoals Bodyshape en fiets erna weer stralend naar huis. Gegarandeerd zweten, uitgedaagd worden en tegelijkertijd zonder moeite er heen gaan door de enthousiaste variatie tijdens de lessen van Diana, Kim en Dilan. Binnenkort emigreren, ik ga dit ontzettend missen. Voor iedereen: aanrader!

by Robert Hopman on Fitness Amsterdam West
Sportschool van de Berg

Voor het eerst in lange tijd voel ik mij weer thuis in een sportschool. Na diverse grote sportscholen uitgeprobeerd te hebben ben ik bij sportschool van de Berg terecht gekomen.
Ik ben ontzettend blij met de goede persoonlijke begeleiding en de coaching om af te vallen.
Tevens is het een verademing om in een schone en nette omgeving te sporten, je kan zonder probleem op blote voeten lopen.
De inzet van Theo en Diana geeft een extra zetje in de rug om aan de slag te gaan en motiveert om je grenzen te verleggen.
Kortom; ik zou willen dat ik eerder bij Theo en Diana was gaan sporten.

by Sandrien on Fitness Amsterdam West

Ik ben erg blij met Sportschool van de Berg! De persoonlijke aandacht die je ontvangt heb ik nog niet eerder gezien bij andere sportscholen, erg bijzonder. Er hangt een ongedwongen sfeer en het personeel is vriendelijk en professioneel. Er wordt goed gekeken naar je fysieke kunnen en van daaruit wordt er een op maat gemaakt schema voor je opgesteld. Top!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»